Over ons

Een passie voor wonen

Ampire Vastgoed profileert zich als projectontwikkelaar en belegger in de woningmarkt en is werkzaam vanuit Oranjesingel 62 in Nijmegen. Enerzijds richten we ons op de lange termijn door het beheren en uitbreiden van de eigen beleggingsportefeuille en anderzijds op de korte termijn door ontwikkeling en verkoop van woningen aan particulieren. De focus ligt hierbij op high-end en duurzame woningen in de regio Nijmegen tot aan Rotterdam. 

Kernwaarden

Creatief, integer, professioneel en vernieuwend.
Dit zijn de kernwaarden van Ampire Vastgoed, een moderne vastgoedorganisatie die risicodragende en langdurige relaties aan durft te gaan met vastgoedprojecten en zakenpartners. Hierdoor wordt een samenwerking al gauw als prettig ervaren.

De focus ligt op het genereren van een solide en voorspelbaar rendement. Zowel bij kortlopende als lange termijn investeringen. Dit doen we liever niet alleen, maar in een nauw teamverband binnen ons netwerk. Door de jaren heen heeft Ampire zich op dit gebied ruimschoots bewezen en samen met betrokken partijen diverse ambitieuze projecten tot een succesvol eind gebracht.

Visie

Het is onze visie dat een vastgoedontwikkeling altijd gestoeld moet zijn op een weloverwogen waardeplan. Dit waardeplan dient de leidraad te zijn voor de gehele ontwikkeling. Het plan moet gedragen worden door een sterk concept in zijn eigen specifieke context. 

De kernwaarde hierbij is dat het vastgoedconcept zoveel mogelijk waarde kan toevoegen aan de primaire doelstelling van de gebruiker. Het houdt hierbij dus niet op bij de ontwikkeling en realisatie. Ook milieubewust en ecologisch bouwen spelen hierbij een belangrijke rol. Ampire neemt deze verantwoordelijkheid serieus en beschouwd dit als een belangrijk onderdeel van de visie.

Ontmoet ons team

De gezichten achter ons bedrijf

Amar Bouharrou

Algemeen directeur

Teun pero

Business analist

Karine Berns

Account manager

Mohamed Bouharrou

Jurist

Aniek van der Hoeven

Secretarieel medewerkster

Thomas Ottens

Medewerker buitendienst

Wat doen wij zoal?

Wij zijn dag in, dag uit druk met de meest uiteenlopende vastgoedprojecten

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.