Oranjesingel 62, Nijmegen


Steen voor steen bouwen wij hard aan onze toekomst

HERONTWIKKELINGBinnenkort verwacht! Statig herenhuis op een toplocatie in de binnenstad. Ontwikkeling van appartementen ligt hier in het verschiet.

12 startersappartementen

Een lopend project betreft nieuwbouw van 12 luxe, duurzame startersappartementen á 85m2 per stuk.

.

REALISATIE 8 APPARTEMENTENNieuwe aanwinst betreft een achtal appartementen. Binnenkort starten we met de (her)ontwikkeling van het complex waarna de appartementen te koop worden aangeboden.


BELEGGINGEN


Karakteristiek tussengelegen jaren dertig woonhuis met tuin en berging. Door brand beschadigd en in ere hersteld.

Karakteristiek tussengelegen jaren dertig woonhuis, de woning mag als instapklaar worden omschreven. De woning diende voorheen als praktijk.In een kindvriendelijke woonomgeving met schitterend vrij uitzicht over een
groenvoorziening gelegen hoekwoning op een perceel
van 355 m2 eigen grond.

Op rustige woonlocatie in kindvriendelijke en landelijke omgeving gelegen, gemoderniseerde en verrassend ruime (circa 106 m2) tussengelegen (geschakelde)
eengezinswoning.


sfeervolle gerenoveerde jaren-30 woning met stadstuin welke via de achterzijde bereikbaar is. Een goed
afgewerkte, instapklare woning met het statige jaren dertig gevoel door behoud van originele elementen.

nagenoeg geheel gerenoveerde tussen gelegen
eengezinswoning met zeer diepe tuin en garage/berging aan de
achterzijde, gelegen aan de rand van het centrum.


Geheel instapklare hoekwoning met vier slaapkamers,
moderne nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe vloeren, nieuw
schilderwerk, keurige keukeninrichting met apparatuur, voor- en achtertuin met tuinberging.Onderdeel van meerdere vergelijkbare objecten. Uitermate keurige tussen gelegen woning met separate stenen berging, keurige voor en -achtertuin gelegen in een rustige woonwijk. 


Volledige gerenoveerde twee onder een kap woning (linkerzijde) met extra lange garage, dakterras, ruime achtertuin en tuinberging gelegen in rustige woonwijk nabij het centrum. 

Volledige gerenoveerde twee onder een kap woning (rechterzijde) met oprit, sauna, ruime achtertuin en tuinberging gelegen in rustige woonwijk nabij het centrum.

tussengelegen jaren dertig woonhuis welke gerenoveerd is, met
voor- en knusse achtertuin en stenen berging. Gelegen in rustige groene woonomgeving.

Tussengelegen woning met separate stenen berging, voor en -achtertuin gelegen in een rustige woonwijk nabij vele wandelgebieden. Zeer nette starterswoning.


instapklare tussengelegen woonhuis met o.a.  recente keuken inrichting, nieuwe badkamer, nieuwe toiletruimte, nieuw schilderwerk en nieuwe CV combi installatie 


Hoekwoning met garage. Voorzien van drie slaapkamers, ruime badkamer en bergzolder. Ideaal voor starters.Hoekwoning voorzien van 3 slaapkamers, ruime zij- en achtertuin met oprit (190 m²), woonkamer. badkamer, kelder, zolder en buitenberging.


Fraaie vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen op een royaal perceel van 3795 m2. De omliggende tuin bestaat uit een doordacht lijnenspel van hagen, borders, grasveld en diverse terrassen die deze woning werkelijk uniek maken.
Rustig en landelijk gelegen, geheel vrijstaande woning met ruime uitbouw, terrasoverkapping, carport en riante diepe achtertuin met vrij uitzicht. Perceel van 575 m2,


Tussen gelegen jaren dertig woonhuis met tuin en berging, ruime badkamer en drie slaapkamers.

Twee onder één kap woning met garage. Gelegen in een rustige en kindervriendelijke buurt met alle voorzieningen op loopafstand.Vrijstaande woning met dubbele garage. De woning beschikt over een uitzicht dat normaliter enkel in het buitenland te vinden is.Twee onder één kap woning op een goede locatie in Maastricht. De woning beschikt over een enorm perceel en zonnepanelen.


Woonboerderij van ruim 100 jaar oud. Volledig gerenoveerd naar de standaarden van de huidige tijd.


Statige vrijstaande villa. De woning is gerenoveerd opgeleverd met een open haard, dakterras en ruime leefkeuken met kookeiland.

Vrijstaande geschakelde woning met garage. Ook deze woning is met de grootste zorg en aandacht gemoderniseerd.