Te koop gevraagd

Wij kopen van Nijmegen tot Rotterdam

Als u wilt verkopen zonder zorgen en zonder extra kosten, is een directe verkoop aan Ampire Vastgoed een serieuze optie. Wij kopen (klus)panden, transformatieprojecten en ontwikkel-locaties. U bespaart bij ons op de makelaarskosten en daarnaast ontzorgen wij bij vaak voorkomende situaties zoals onzekerheid en zorgen over de ontruiming. 

Daarnaast ervaart u het gemak van een flexibele levering. heeft u 4 weken of 4 maanden nodig voor u kunt verkopen? Alles is bespreekbaar.

100% zekerheid

Wordt ons bod geaccepteerd? Dan is de woning verkocht. Zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring zoals dat bij particuliere verkoop vaak het geval is.

Een eerlijke prijs: wij doen geen onzinbiedingen. Onafhankelijke taxateurs bepalen de huidige waarde van uw onroerend goed. Doorgaans bieden wij de marktwaarde. Het komt vaak voor dat we bereid zijn om te kopen voor de vraagprijs indien deze marktconform is.

Wat kunt u verwachten? Professionele documentatie en contracten, 100% zekerheid, een snelle betaling en uiteraard een serieus bod. We bieden doorgaans de marktwaarde, soms valt een bod zelfs hoger uit dan de getaxeerde waarde.

Geen makelaarskosten

Eerder kwam een makelaar met uw vastgoed bij ons terecht. Nu verkoopt u zelf rechtstreeks aan ons voor dezelfde prijs. Dit scheelt duizenden euro’s aan courtage en andere kosten.

Stressvrij verkopen: Open huizen dagen, bezichtigingen die altijd ongelegen komen. U heeft daar allemaal geen last van als u aan ons verkoopt. Bovendien hoeft u geen kosten te maken om uw woning op te knappen voor de foto’s en bezichtigingen.

Professionele werkwijze: we werken met gecertificeerde en beëdigde taxateurs, NVM koopakten en oplevering volgens NVM richtlijnen. De sleuteloverdracht, betaling en afhandeling vinden plaats bij de notaris.

Onze werkwijze

Verkoop in 3 eenvoudige stappen


1. Bod aanvragen

Kosteloos een geheel vrijblijvend bod?
U vult hiervoor het contactformulier in met uw gegevens en we nemen contact met u op.


2. Snelle beoordeling

Wij beoordelen op korte termijn uw aanvraag. Hebben we interesse of niet? U hoort snel onze bevindingen.


3. Bieding

Na een positieve beoordeling brengen we
een bod uit. Bent u akkoord? Dan sturen we het papierwerk en de koopsom naar de notaris.

Achterstallig onderhoud?

Geen enkel probleem. Wij ontwikkelen en renoveren immers altijd na aankoop. Neem Vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.